Staw biodrowy, staw kolanowy, stopa, stawy stopy: managing common conditions - Dutton, Mark. (Wydawnictwo Lekarskie PZWL, 2014)
Zawiera: Staw biodrowy; Staw kolanowy; Stopa i staw stopy.
Mark Dutton ; redakcja naukowa wydanie polskie Tadeusz Gaździk ; tłumaczenie z języka angielskiego Bogusław Solecki.
Keywords: Ortopedia