Kultura i resocjalizacja: Metodyka pracy kulturotechnicznej z młodzieżą nieprzystosowaną społecznie (``Pedagogium'' Wyższa Szkoła Pedagogiki Resocjalizacyjnej, 2006)
Praca wydana w ramach kwartalnika ``Pedagogika Społeczna'' nr 2/2006
Pod red. Marka Konopczyńskiego
Keywords: Pedagogika społeczna