Innowacyjna przedsiębiorczość akademicka - światowe doświadczenia (Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości, 2005)
Płyta CD-ROM
Praca zbiorowa pod red. Jacka Gulińskiego, Krzysztofa Zasiadłego
Keywords: Przedsiębiorczość; Szkolnictwo wyższe; zarządzanie; Postęp techniczny