The Creative Worker. Transmission Art Education: new perspectives fot the arts in Europe (Transmission Art Education, 2008)
Publikacja jest tworem wspólnego wydawnictwa partnerów sieci tematycznej Transmission. Opracowanie podejmuje zagadnienia z zakresu resocjalizacji, pedagogiki specjalnej oraz terapii przez sztukę.
Chrissie Tiller
Keywords: Resocjalizacja; Pedagogika specjalna; Terapia przez sztukę