Bezpieczeństwo, strategia, system: teoria i praktyka w zarysie (Difin, 2015)
Opracowanie zawiera propozycję bazowych tematów prac dyplomowych z bezpieczeństwa wewnętrznego
Andrzej Wawrzusiszyn
Keywords: Bezpieczeństwo narodowe